مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 آبان 1397 ساعت 09:202018-11-12پزشكي

کاربرد دستگاه تصویربرداری fMRI جهت مطالعه سیستم بینایی انسان


همزمان با روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه و هفته ترویج علم در کشور  سخنرانی علمی (به صورت ویدیو کنفرانس زنده) با عنوان کاربرد دستگاه­های  تصویربرداری fMRI با قدرت تفکیک بالا جهت مطالعه سیستم بینایی انسان توسط دکتر شاهین نصر، - همزمان با روز جهانی "علم در خدمت صلح و توسعه" و "هفته ترویج علم در کشور" سخنرانی علمی (به صورت ویدیو کنفرانس زنده) با عنوان" کاربرد دستگاه­های  تصویربرداری fMRI با قدرت تفکیک بالا جهت مطالعه سیستم بینایی انسان" توسط دکتر شاهین نصر، استادیار پژوهشی دانشکده پزشکی هاروارد و به کوشش گروه مهندسی و فیزیک پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در تالار ابن سینا برگزار شد.

به گزارش ایسنا، دکتر شاهین نصر استادیار دانشگاه هاروارد سخنان خود را با مروری بر مفاهیم اولیه و مباحث فنی مربوط به سیستم­های تصویربرداری MRI آغاز و در ادامه مودهای مختلف تصویربرداری fMRI را جهت بکارگیری در تصویربرداری مغزی و همچنین برخی از تفاوت­های موجود میان این سیستم تصویربرداری با MRI معمولی را توضیح داد.

این محقق بیمارستان عمومی ماساچوست، در بخش بعدی ارائه به برخی از تحقیقات برجسته­ی انجام شده با تکنیک fMRI قدرت تفکیک بالا توسط گروه­های تحقیقاتی مختلف پرداخت و در ادامه نمونه­هایی از تحقیقات مربوط به تیم تحقیقاتی تحت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاربرد دستگاه تصویربرداری fMRI جهت مطالعه سیستم بینایی انسان

کاربرد دستگاه تصویربرداری fMRI جهت مطالعه سیستم بینایی انسان